O Nama

Upoznajte se sa našim počecima i osnovnim informacijama o našoj firmi!

Naša Kompanija

Monting tim D.O.O. osnovana je 2018 godine sa predstavništvom u Ogaru, u ulici Dušana Jerkovića BB. Bavimo se izradom čeličnih konstrukcija, ugradnjom panela i gradjevinskom limarijom. Kao naše najveće partere izdvajamo Starting, Royal Antikor, Royal Stroj i Kovač mont..

MONTING TIM d.o.o. teži ka zadovoljenju potreba klijenata uz održavanje bliske komunikacije i intenzivnog međusobnog razmenjivanja informacija. Smatramo da je najispravniji način zajedničkim snagama doći od ideje do realizacije.

S obzirom na svoje dugogodišnje poslovanje, naši timovi se mogu pohvaliti velikim iskustvom. U svom radu imali smo prilike da se nađemo u raznim krajevima – kako naše države, tako i van granica. Još jedan od naših značajnijih projekata svakako jeste i izrada čeličnih konstrukcija za tunel kroz Frušku goru. Pored ovoga, možemo se pohvaliti i izradom kabina lifra za automobile, kao i velikim brojem različitih predmeta od metala i kovanog gvožđa.

Vizija vlasnika preduzeća svakako jeste razvoj, inovacije i usavršavenje usluga preduzeća u cilju poboljšanja politike kvaliteta svog poslovanja. Ukoliko nam ukažete Vaše poverenje možete biti sigurni da ćemo naš posao uraditi na najbolji mogući način, potpuno opravdati vaše poverenje i dati dugogodišnju garanciju. Cilj našeg poslovanja pre svega jeste Vaše zadovoljstvo!

Posedujemo sertifikat za izradu čeličnih konstrukcija ISO 9001.

9

Posedujemo ISO 9001 Sertifikat

ISO 9001 je međunarodni standard Sistema menadžmenta kvalitetom (QMS), koji izdaje Međunarodna organizacija za standardizaciju (ISO). 

9

Proširenje kapaciteta

Trenutno poslujemo na zemljištu površine 1600m2 koje ispunjava trenutne kapacitete, ali u planu je proširenje.

9

Visok stepen kvaliteta

Naši zaposleni , kojih imamo preko 30, poseduju sertifikate za varioce što govori o kvalitetu naših usluga.

Godine u poslu

Zaposlenih radnika

Kapacitet zemljišta na kom poslujemo

Uspešnih projekata

Kontakt

Dušana Jerkovića BB , Ogar

065/2111-898, 061/2111-898

office@montingtim.rs